Μεγάλα καλάθια και αυτόγραφα στο φινάλε: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από το διπλό στη Μπασκόνια

Μεγάλα καλάθια και αυτόγραφα στο φινάλε: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από το διπλό στη Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός, με μία εξαιρετική εμφάνιση, καθάρισε τη Μπασκόνια με 106-89, με την «ερυθρόλευκη» παρακάμερα να απαθανατίζει όλες τις μεγάλες στιγμές της βραδιάς.

Ιδανική πρεμιέρα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν με το δεξί στον θεσμό, θέλοντας να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης φιλοξενήθηκαν από την Μπασκόνια και επικράτησαν με 106-89, πανηγυρίζοντας το πρώτο διπλό της σεζόν. Η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και φτάνοντας σε μία άνετη νίκη.


Η παρακάμερα της ΚΑΕ απαθανατίζει όλες τις μεγάλες στιγμές της βραδιάς και τις παρουσιάζει σε ένα υπέροχο βίντεο, γεμάτο καλάθια και όμορφες στιγμές μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Ξεχωριστή θέση έχουν οι πανηγυρισμοί των παικτών, αλλά και τα αυτόγραφα που μοίρασαν στους φίλους της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώην παίκτης της Ανόρθωσης έγινε Happy Traveler και έχει πάει σε 140 χώρες!

Πρώην παίκτης της Ανόρθωσης έγινε Happy Traveler και έχει πάει σε 140 χώρες!

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, γυρίζει τον κόσμο από τότε που αποσύρθηκε, έχοντας επισκεφτεί, σύμφωνα με τον ίδιο, 140 χώρες.