Νέο ΑΡΝΗΤΙΚΟ ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Όλντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από... 50 χρόνια!

Νέο ΑΡΝΗΤΙΚΟ ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Όλντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από... 50 χρόνια!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ανεπανάληπτο κάζο από την Μπράιτον του Μπάμπη Κωστούλα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», αναβιώνοντας ένα αρνητικό ρεκόρ 50 ετών!

Κάθε... πέρυσι και καλύτερα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάνει ένα ακόμη χαρακίρι, αφού έδωσε το δικαίωμα στην Μπράιτον του Μπάμπη Κωστούλα, να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, παρότι βρέθηκε να προηγείται 2-0 στην αναμέτρηση του Carabao Cup, αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας και γνώρισε ήττα 3-2 από την ομάδα του Χιουρζέλερ στο «Ολντ Τράφορντ», μένοντας εκτός διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη συνθήκη αποτελεί ιστορικό κάζο για τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι μετά από 50 χρόνια κατάφεραν να πετάξουν στα «σκουπίδια» προβάδισμα δυο γκολ και να ηττηθούν εντός έδρας!

Την τελευταία φορά, «δράστης» ήταν η Τότεναμ, στο πολύ μακρινό 1976, όταν είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνική Κύπρου: Εισιτήρια για τους αγώνες με Αρμενία και Λετονία

Εθνική Κύπρου: Εισιτήρια για τους αγώνες με Αρμενία και Λετονία

Νέα διοργάνωση, νέα προσπάθεια, νέοι στόχοι για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών!