Για το 3/3 και την παραμονή στην κορυφή η ΑΕΚ, για το πρώτο «μεγάλο» διπλό για να περάσει πρώτη η Πάφος! (Πιθανές ενδεκάδες)

Για το 3/3 και την παραμονή στην κορυφή η ΑΕΚ, για το πρώτο «μεγάλο» διπλό για να περάσει πρώτη η Πάφος! (Πιθανές ενδεκάδες)

ΑΕΚ και Πάφος FC κοντράρονται απόψε (19:00) στην «ΑΕΚ Αρένα» για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Μπορεί να παίχτηκαν μόλις δύο αγωνιστικές, όμως η ομάδα της Λάρνακας είναι η μοναδική που έχει κάνει το απόλυτο με 2/2 νίκες και θέλει να επεκτείνει το σερί της, αποδεικνύοντας από πολύ νωρίς τις υψηλές της βλέψεις (και) για τη φετινή σεζόν.

Ο Ρούμπεν Σεγιές όμως κρατάει χαμηλούς τόνους, αφού ξέρει πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι... σπριντ. Όμως, το εξαιρετικό ξεκίνημα έφερε ενθουσιασμό, γι' αυτό και στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στην «ευρωπαία» Πάφο, η ΑΕΚ καλείται να παρουσιάσει το ίδιο σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο. Στόχος της ομάδας είναι να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, να ζευγαρώσει τις εντός έδρας επιτυχίες της και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει στη διάθεση του Σαμπορίτ και Αμίν, ενώ ο Ολιβάν είναι σε καλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και θα βρίσκεται στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα: Παρασκευάς, Πηλέας, Μιλίτσεβιτς, Μιραμόν, Φαν Ντε Χορν, Λέδες, Ρέπας, Πάνκοφ, Μπάγιτς, Ιβάνοβιτς, Λαγιούνι (Τσακόν).

Από την άλλη πλευρά, η «ευρωπαία» Πάφος FC πάει στη Λάρνακα για να βγάλει αντίδραση μετά την γκέλα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι κυπελλούχοι έχουν ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς για να στείλουν ξανά το μήνυμα ότι και η φετινή τους πορεία θα είναι πρωταγωνιστική σε όλα τα μέτωπα.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους Κυριακίδη, Κορέια, Μπρίτο και Μαμάντοφ. Εκτός απροόπτου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή ούτε ο Μαέ, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του, ενώ την τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί η παρουσία του Μπιέλ.

Πιθανή ενδεκάδα: Μαγιέτσκι, Μπρούνο, Γκολντάρ, Νταβίντ Λουίζ, Ν. Ιωάννου, Σούνιτς, Πέπε, Ντράγκομιρ, Λελέ, Κίνα, Νγκαμαλέου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τελικός US Open: Ζβέρεφ για τη λύτρωση, Σέλτον για την ιστορία

Τελικός US Open: Ζβέρεφ για τη λύτρωση, Σέλτον για την ιστορία

Δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες συναντώνται απόψε (13/09, 21:00) στον τελικό του US Open, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Μπεν Σέλτον να διεκδικούν την Κυριακή το τελευταίο Grand Slam τρόπαιο της σεζόν.