Tρέλα και παράνοια: Αυτό είναι το MEGA DEAL του Παναθηναϊκού για τον Ουναΐ – Ζαλίζουν τα ποσά
Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μία τεράστια οικονομική υπέρβαση για να κάνει ξανά δικό του τον Αζεντίν Ουναΐ.




Μετά το χθεσινό του χρυσό μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό, εξασφάλισε αρχικά το αργυρό μετάλλιο στο Δίζυγο κι ήθελε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο αγώνισμα, το Μονόζυγο. Ήταν εξαιρετικός, σχεδόν αψεγάδιαστος και βαθμολογήθηκε με 14.200. Οι αντίπαλοί του είχαν, πλέον να αντιμετωπίσουν ένα βουνό.
Γι’ αυτό κι οι επόμενοι έξι αθλητές είχαν πτώση. Ευκαιρίας δοθείσης, ο Κυριάκου ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με βαθμολογία 13.100!
Ο Γεωργίου κατέκτησε με διαφορά το χρυσό, φτάνοντας τη συνολική του συγκομιδή στο Τάραντο σε 2 χρυσά κι ένα αργυρό και σε Μεσογειακούς Αγώνες, 5 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις