Παρόντες ήταν οι αθλητές όλων των αθλημάτων της Αμμοχωστιανής ομάδας, όπως και τα τεχνικά επιτελεία.
Οι αθλητές μάλιστα, μοίρασαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με οπαδούς, μικρούς και μεγάλους, της Αμμοχωστιανής ομάδας.
Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, έγινε και η παρουσίαση των εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη νέα σεζόν, με την 3η εμφάνιση να... «κλέβει» τις εντυπώσεις!
Μιλώντας προς τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, Πάρης Ανδρέου, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε άλλα είπε:
«Θέλω να σας δώσω ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για τη φετινή χρονιά. Έγινε πολύ καλή δουλειά και αποκτήσαμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε το Αμμόχωστος καμίνι. Σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως με ποιον αγωνιζόμαστε».