Το μήνυμα του Αντώνη Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Δίνει τη μάχη του, ας δείξουμε σε αυτή σεβασμό»

Το μήνυμα του Αντώνη Καρπετόπουλου για τον Αντώνη Πανούτσο: «Δίνει τη μάχη του, ας δείξουμε σε αυτή σεβασμό»

Η αναφορά του γνωστού αθλητικογράφου στον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

Στον Αντώνη Πανούτσο και τη δύσκολη μάχη που δίνει για την υγεία του επέλεξε να αναφερθεί ο Αντώνης Καρπετόπουλος την ημέρα των γενεθλίων του, ζητώντας παράλληλα να υπάρχει σεβασμός απέναντι στην περιπέτεια που περνά ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα γενέθλιά του, δίνοντας ωστόσο ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάσταση του Αντώνη Πανούτσου.

Στο κείμενό του, με τίτλο «Τα παιδιά του Αυγούστου», αναφέρθηκε στον 78χρονο αθλητικογράφο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», καθώς έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Ο Καρπετόπουλος, χωρίς να επεκταθεί περισσότερο στην κατάσταση της υγείας του φίλου του, έστειλε ένα λιτό μήνυμα προς όσους παρακολουθούν την περιπέτειά του: «Παιδί του Αυγούστου είναι κι ο Πανούτσος που δίνει την μάχη του. Ας δείξουμε σε αυτή σεβασμό».

Οι δύο αθλητικογράφοι έχουν διαγράψει πολυετή κοινή επαγγελματική πορεία, με τα ονόματά τους να έχουν συνδεθεί στενά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Αντώνης Καρπετόπουλος και Αντώνης Πανούτσος έχουν συνεργαστεί σε σειρά δημοσιογραφικών εκπομπών, ενώ μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν καθημερινά μαζί στο ραδιόφωνο του bwinΣΠΟΡ FM, μέσα από την εκπομπή «Να τα λέτε, να τα γράφετε».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μουρίνιο: «Δεν είναι άγιος ο Βινίσιους, αλλά το bullying που του κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο»

Μουρίνιο: «Δεν είναι άγιος ο Βινίσιους, αλλά το bullying που του κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε για το bullying που δέχεται πολλές φορές ο Βινίσιους Τζούνιορ, από αντιπάλους πάικτες και οπαδούς.