Πάφος FC: Να... αποφύγει την «παγίδα» και να φύγει με το διπλό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την τελευταία προπόνηση

Πάφος FC: Να... αποφύγει την «παγίδα» και να φύγει με το διπλό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την τελευταία προπόνηση

Ολοκληρώθηκε σήμερα (19/08) με προπόνηση που έγινε στην «Elbasan Arena», η προετοιμασία της Πάφου για τον αυριανό (20/08, 22:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Ντιναμό Σίτι, για τα πλέι-οφ του Conference League.

Η Κυπριακή ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση, όμως θα πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο, για να... απλοποιήσει το έργο της ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (27/08) στο στάδιο «Αλφαμέγα», για πρόκριση στη League Phase της διοργάνωσης.

Σημειώνουμε ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Ντράγκομιρ και Μαμάντοφ λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι - επίσης τραυματίες - Γκόρτερ, Κυριακίδης, Ζάζα. Αντίθετα, τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Κορέια που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΑ ΠΙΝΤΟ: Δέχομαι τον χαρακτηριστικό του φαβορί, όμως περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι»

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή τελευταία προπόνηση:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το Ref Cam αλλάζει την εμπειρία των αγώνων της Premier League!

Το Ref Cam αλλάζει την εμπειρία των αγώνων της Premier League!

Νέες και πρωτοποριακές λειτουργίες θα προσφέρει η ανανεωμένη έκδοση του συστήματος Ref Cam στη φετινή Premier League. Εικόνες και βίντεο από τον αγωνιστικό χώρο θα φτάνουν στις οθόνες μας, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους φιλάθλους.