Σοβαρή περιπέτεια για Ελουντού… Γιατί είναι υπό απέλαση

Σοβαρή περιπέτεια για Ελουντού… Γιατί είναι υπό απέλαση

Σύμφωνα με δημοσίευμα σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ο Φιλελεύθερος» ο 31χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής Τσαρλς Ελουντού είναι υπο απέλαση, για λόγους που έχουν να κάμουν με την άδεια παραμονής του στην Κύπρο.

Ο Ελουντού αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κρατείται στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Μεταναστών «Λίμνες», ενώ η υπόθεση έχει καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου είναι ορισμένη για ακρόαση στις 22 Σεπτεμβρίου του 2026.

Είναι μάρτυρας κατηγορίας, για σημαντική ποινική υπόθεση που αφορά τον σύλλογο «Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος», ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πριν από δυο χρόνια.

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ελουντού έχει συμφωνήσει με τον ΑΣΙΛ Λύσης.

Κατά το παρελθόν, ο Καμερουνέζος, πέρασε από ομάδες πρώτης κατηγορίας. Εργάστηκε σε Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικό Άχνας. 

Βρίσκεται στο νησί μας απο το 2018 (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ). 

Σ’ αυτή την πολύ σοβαρή περιπέτεια, στηρίζει τον Ελουντού ο ΠΑΣΠ, έκαμε σχετικές δηλώσεις στην εφημερίδα ο Σπύρος Νεοφυτίδης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινεί ο Τραϊανός Δέλλας για την κόρη του Βικτώρια: Η μετακόμιση στην Κύπρο και η πρώτη φωτό με την ιατρική ποδιά

Συγκινεί ο Τραϊανός Δέλλας για την κόρη του Βικτώρια: Η μετακόμιση στην Κύπρο και η πρώτη φωτό με την ιατρική ποδιά

Η Βικτώρια κάνει τα πρώτα βήματα προς το όνειρό της έχοντας τον Τραϊανό Δέλλα στο πλευρό της.