Ενίσχυση στον «άσο» για την Κυπελλούχο ΑΕΛ!
Την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή, Sincere Carry για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027 ανακοίνωσε η Κυπελλούχος TRIA EKA ΑΕΛ.




Βάσει της ενημέρωσης από τους γιατρούς, ο Τσέχος σέντερ μπακ, ενδεχομένως να χάσει την πρεμιέρα με τον Άρη, σε 12 μέρες.
Αν μείνει στην κερκίδα, τότε ο Λοσάδα θα χρησιμοποιήσει λογικά το δίδυμο Αϊβού, Κονομή στο κέντρο της άμυνας.
Να μην ξεχνάμε επίσης, δυο άλλες σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα, αυτές των Μπράτον Τόμας και Βάισμπεκ, οι οποίοι «κουβαλούν» τιμωρία από τον τελικό του κυπέλλου.
Επίσης, παραμένει αμφίβολος ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, ένας παίχτης που ήταν από τους χρησιμότερους στο επιθετικό κομμάτι κατά το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Ο Λοσάδα δεν πρόκειται να κάτσει να κλαίει. Είναι αναγκασμένος να ενεργοποιήσει άλλους παίχτες για αντικατάσταση των προαναφερθέντων.
Μια καινούργια λύση είναι αυτή του Ζοέλ Ασόρο, ο οποίος αποκτήθηκε παραμονές του επαναληπτικού με την Μπραν. Τον Σουηδό – Νιγηριανό λογικά θα τον ετοιμάσει για να φορέσει φανέλα βασικού.
Για την μεσαία γραμμή, οι άλλες διαθέσιμες επιλογές (απόντος του Βάισμπεκ) είναι αυτές των Ασουνσάο και Σπόλιαριτς.
Όσον αφορά τον Ούγκμπο, απογοήτευσε στο επίσημο ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα, ελπίζουν ότι η δουλειά του στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, θα τον «ανεβάσει» περισσότερο στο γήπεδο, όταν του δώσει νέες ευκαιρίες η τεχνική ηγεσία.
*Για τον Αθανασίου, όπως γράψαμε και χθες βράδυ, πιθανότερος προορισμός του (υπο μορφή δανεισμού) η Καρμιώτισσα.
Πόλυς Χαραλάμπους
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις