ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όσα βάλουμε και όσα φάμε» η Σεντ Τρούιντεν! Προηγήθηκε 1-3 και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όσα βάλουμε και όσα φάμε» η Σεντ Τρούιντεν! Προηγήθηκε 1-3 και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο 3-3 έληξε το... «χορταστικό» παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (14/08) στο Βέλγιο ανάμεσα στη Σερκλ Μπριζ και τη Σεντ Τρούιντεν, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Jupiler Pro League) της περιόδου 2026-2027.

Η Σεντ Τρούιντεν, αντίπαλος της Ομόνοιας στα πλέι-οφ του Europa League, παρόλο που πρηγήθηκε με 1-3, με δύο τέρματα του Merlen (1'-37') και ένα του Ishiwatari (47'), εντούτοις δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά, με το γκολ του Nunes στο 82' και αυτογκόλ του Mbe Soh στο 90'+3', ενώ είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Ngoura (28').

Είναι η δεύτερη ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές και για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, με την αντίπαλο της Ομόνοιας τη Σεντ Τρούιντεν να δείχνει... επιθετικές αρετές, αλλά και να παρουσιάζει αμυντικά κενά, γεγονός που αποτελεί καλό οιωνό για την Κυπριακή ομάδα, ενόψει των δύο μεταξύ τους αναμετρήσεων για τα πλέι-οφ του Europa League (20 και 27/08)!

Η αρχική ενδεκάδα της Σεντ Τρούιντεν:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνική Ελλάδας: Οριστικά εκτός ο Βαγιαννίδης - Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς και τα ερωτηματικά για την Ολλανδία

Εθνική Ελλάδας: Οριστικά εκτός ο Βαγιαννίδης - Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς και τα ερωτηματικά για την Ολλανδία

Ο Βαγιαννίδης τέθηκε οριστικά εκτός για την Ολλανδία, με τον Σάλιακα να αποτελεί τον επικρατέστερο αντικαταστάτη. Επιστρέφει στις προπονήσεις η Εθνική.