Δημοκρατία, όχι αστεία: Συνελήφθη αθλητικός δημοσιογράφος στην Τουρκία για... ψευδή είδηση συμφωνίας Γαλατά-Μουσιάλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοκρατία, όχι αστεία: Συνελήφθη αθλητικός δημοσιογράφος στην Τουρκία για... ψευδή είδηση συμφωνίας Γαλατά-Μουσιάλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπουρχάν Καν Τερζί συνελήφθη γιατί μετέφερε την πληροφορία της συμφωνίας της Γαλατάσαραϊ με την Μπάγερν για την απόκτηση του Μουσιάλα.

Ενώπιον του εισαγγελέα στην Τουρκία βρέθηκε ο δημοσιογράφος, Μπουρχάν Καν Τερζί.

Όπως αναφέρεται στα τουρκικά ΜΜΕ ο λόγος της εξέλιξης αυτής ήταν η διασπορά ψευδής είδησης για την οποία και κατηγορήθηκε ο δημοσιογράφος.

Ο Τερζί μετέφερε την πληροφορία, ότι η Γαλατάσαραϊ είχε έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Μουσιάλα, μια είδηση την οποία και διέψευσε η τουρκική ομάδα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος απολογήθηκε, ανέφερε ότι η πληροφορία αυτή είχε προκύψει από άνθρωπο που εργάζεται στην ομάδα, ο οποίος του είχε μεταφέρει ότι επίσης είχε προκύψει -αρχικά- από τον πατέρα του παίκτη, με τον εισαγγελέα τελικά να αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο, με τον περιορισμό όμως να μην μπορεί να φύγει από την χώρα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Oλοταχώς για διπλό «χτύπημα» με Ραντόγια και Πέδρο Μάρκες!

Oλοταχώς για διπλό «χτύπημα» με Ραντόγια και Πέδρο Μάρκες!

Σε... παραπάνω από καλό δρόμο δείχνει για τον Ηρακλή το θέμα απόκτησης των Νεμάνια Ραντόγια και Πέδρο Μάρκες.

BEST OF THEMASPORTS