Συνέχισαν με νίκες Παρί Σεν Ζερμέν και Παρί FC
Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 1-0 της Τρουά και παρέμεινε στην πρώτη θέση, ενώ η Παρί FC πέρασε από την έδρα της Οσέρ με το ίδιο σκορ, φτάνοντας τους 20 βαθμούς.




Τη στιγμή που η Σέλτικ προελαύνει και θέλει φέτος να μην το κάνει… θρίλερ όπως την περασμένη σεζόν, η Ρέιντζερς έχει αποτύχει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν να πάρει «τρίποντο».
Στη 2η «στροφή» του πρωταθλήματος και μετά το 1-1 με την Νταντί Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, οι «διαμαρτυρόμενοι» σοκαρίστηκαν στις καθυστερήσεις, βλέποντας τη Χιμπέρνιαν να παίρνει αυτό που πραγματικά της άξιζε, με το 2-1 στη Γλασκώβη.
Ακόμα κι αν το αυτογκόλ στο 85' είχε αναπτερώσει τις ελπίδες των γηπεδούχων με την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το ματς και το πήραν ολόκληρο σε υποδειγματική αντεπίθεση που ολοκληρώθηκε με τον Κάλουμ Ράιτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις