Πάει σε άλλη ομάδα του Λομάκιν ο Ζάζα

Πάει σε άλλη ομάδα του Λομάκιν ο Ζάζα

Χθεσινά ρωσικά δημοσιεύματα φέρουν τον Ζάζα, να βρίσκεται στον δρόμο για μετακόμιση στο Ρωσικό πρωτάθλημα και στην ομάδα της Μόσχας Ροντίνα.

Δεν του είναι άγνωστη η χώρα του Βραζιλιάνου εξτρέμ, επειδή κατά το παρελθόν θήτευσε στην Τορπεντο Μόσχας. 

Η Ροντίνα είναι ομάδα συμφερόντων του Λομάκιν (ιδιοκτήτη της Πάφος FC), γι αυτό και δεν απαιτούνται διαπραγματεύσεις για να κλείσει η πράξη. 

Διευκρινίζεται την ίδια στιγμή στα δημοσιεύματα, ότι ο Ζάζα δεν θα φύγει άμεσα για την Ροντίνα, αλλά μετά τους αγώνες των προκριματικών στην Ευρώπη που θα δώσει η Πάφος. 

Ως γνωστό, οι κυπελλούχοι αν αποκλειστούν απο την Χάιντουκ στο Γιουρόπα Ληγκ, θα συνεχίσουν στην διοργάνωση του Κόνφερενς Ληγκ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το «φωνάζει» και φέτος ο ηγέτης Μπράντον!

Το «φωνάζει» και φέτος ο ηγέτης Μπράντον!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε στα ελληνικά, σε συνέντευξη του, ο Μπράντον Τόμας. Φιλοξενήθηκε στη Cytavision, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ντίλα Γκόρι.