Θέλει να φέρει Κύπρο τον... αδερφό του Ράιαν Μαέ η Πάφος! Τον ήθελε και ο Απόλλωνας - Επιμένει για Σούνιτς η Ντιναμό (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Θέλει να φέρει Κύπρο τον... αδερφό του Ράιαν Μαέ η Πάφος! Τον ήθελε και ο Απόλλωνας - Επιμένει για Σούνιτς η Ντιναμό (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σύμφωνα με ανάρτηση του λογαριασμού «TheCroatian» στο X - Twitter, η Πάφος FC είναι σε επαφές με τον 29χρονο (08/09/96) Βελγομαροκινό στόπερ, Σαμί Μαέ, ο οποίος είναι αδερφός του Ράιαν Μαέ!

Όπως επισημαίνεται, για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε και ο Απόλλωνας, όμως δεν μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Τονίζεται επίσης, ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην οποία ανήκει ο Σαμί Μαέ, θέλει να αποκτήσει τον Ιβάν Σούνιτς της Πάφου.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του Σαμί Μαέ.

Δείτε τι αναφέρει η συγκεκριμένη ανάρτηση:

«Μαθαίνω ότι ο Σαμί Μαέ βρίσκεται σε συζητήσεις για να υπογράψει στην Πάφο, όπως ανέφερε πρώτο το 24sata.

Η Πάφος προσπαθεί να κλείσει μια ξεχωριστή συμφωνία, ανεξάρτητα από την προσπάθεια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Ιβάν Σούνιτς.

Ο Απόλλων Λεμεσού έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τον αμυντικό, αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έριξε γέφυρες σε Ομόνοια και ΑΕΛ ο Καραπατάκης…

Έριξε γέφυρες σε Ομόνοια και ΑΕΛ ο Καραπατάκης…

Επειδή τρέχει η μεγάλη διοργάνωση του Μουντιάλ, μερικές ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν την τοπική επικαιρότητα, παίρνουν στα ψιλά…