Όχι μόνο δεν διώχνουν Βρυωνίδη, αλλά θα του δώσουν κι άλλες εξουσίες…

Όχι μόνο δεν διώχνουν Βρυωνίδη, αλλά θα του δώσουν κι άλλες εξουσίες…

Χθες διέρρευσε επιστολή της ΑΕΚ Λάρνακας προς την ηγεσία της ΚΟΠ, όπου εκφράζει τις διαφωνίες με τις πλείστες προτεινόμενες αλλαγές στους πειθαρχικούς κανονισμούς.

Θα τεθούν προσεχώς για ψήφιση ή απόρριψη σε γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Εκείνο που καταλάβαμε – από όσα βγήκαν προς τα έξω- ότι λίγο-πολύ η ουσία του «πακέτου» των διαφοροποιήσεων, είναι ότι θα αποκτήσει υπερεξουσίες ο εκάστοτε αθλητικός δικαστής.

Για να μην ξεχνιόμαστε τον άνθρωπο που κατέχει το εν λόγω πόστο τα τελευταία 11 χρόνια, τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη, οι πλείστες ομάδες φαίνεται να τον στηρίζουν.

Ούτε επηρεάζονται από την αρνητική άποψη που υπάρχει στις τάξεις της κοινής γνώμης, προς αυτόν.

Αποδεικνύεται και κάτι άλλο, στον ένα και πλέον χρόνο που άλλαξε η «κεφαλή» του «Παλατιού» της Έγκωμης.

Καμία διάθεση δεν φαίνεται να υπάρχει, για να αλλάξουν άρδην τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης του δημοφιλέστερου αθλήματος του νησιού.

*Επιτρέψτε μας, να μην γράψουμε όσα σκεφτήκαμε, ύστερα απο την τοποθέτηση του ΠτΔ, σε τηλεοπτική εκπομπή στο Sigma, «γιατί να μην διοργανώσουμε Μουντιάλ...». 

Ενδεχομένως να περιλάβει μια τέτοια "δέσμευση" στο προεκλογικό του πρόγραμμα για το '28. 

Π.Χ.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Υπήρχαν φυσαλίδες, είπαμε για πλάκα πως ήταν αλιγάτορας» - Η ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε σε ποτάμι στη Φλόριντα

ΒΙΝΤΕΟ: «Υπήρχαν φυσαλίδες, είπαμε για πλάκα πως ήταν αλιγάτορας» - Η ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε σε ποτάμι στη Φλόριντα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της 31χρονης Μπρίτανι Κλαρκ, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση αλιγάτορα σε ποτάμι της Φλόριντα μπροστά στα μάτια του συντρόφου της.