Ρωτάμε εμείς και κάποιοι φίλοι αναγνώστες…
Κάπου πήρε το μάτι μας, ρεπορτάζ άλλης ιστοσελίδας, ότι υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της εκτελεστικής για το κομμάτι που σχετίζεται με την δικαιοσύνη και δη με τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη.




Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τάκης Γκώνιας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Την τραγική αυτή είδηση έκανε γνωστή η ΠΑΕ Λεβαδειακός με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Τάκη Γκώνια.
Ο Τάκης Γκώνιας υπηρέτησε τον ελληνικό αθλητισμό με ήθος, προσωπικότητα και πάθος για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα, μέσα από τη σπουδαία καριέρα του στα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά γήπεδα», αναφέρει σε αυτή και συνεχίσει:
«Η θλίψη είναι ακόμα μεγαλύτερη για την οικογένεια του Λεβαδειακού, καθώς στην ομάδα μας έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, τιμώντας για πέντε χρόνια τη φανέλα του συλλόγου. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή μέσα από την πορεία και την προσφορά του για το άθλημα, αλλά κυρίως τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η οικογένεια του Λεβαδειακού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Καλό ταξίδι, Τάκη», καταλήγει.
Ο Τάκης Γκώνιας είχε γεννηθεί στη Λιβαδειά το 1971. Ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής και προπονητής έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από τον Λεβαδειακό.
Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό σε δύο θητείες, από το 1992-1996 και το 2003-2004, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα του Ηρακλή, του Πανηλειακού, του Πανιωνίου, και από το εξωτερικό των Σπόρτινγκ Χιχόν, Μεσίνα και Κροτόνε.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις