ΒΑΡΟ: «Ήρθα να παίξω σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή κατηγορία σε μια χώρα όπως η Κύπρος, η οποία αναπτύσσεται συνεχώς»
Συνέντευξη σε Μέσο της Ταραγόνα παραχώρησε ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας, Αλμπέρτο Βάρο, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.




Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, έχει προτάσεις και από Ελλάδα, Ολλανδία, Γαλλία, όμως προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στην Ιταλία.
Δείτε τι αναφέρει ο Ρούντι Γκαλέτι:
«Αρκετές ομάδες της Serie B έχουν εκδηλώσει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Ζάνο Σάββα.
Το 20χρονο ταλέντο από την Κύπρο, που κυκλοφορεί ως ελεύθερος μετά από τέσσερα χρόνια στην Τορίνο, έχει προτάσεις από την Ελλάδα, την Ολλανδία και τη Γαλλία, αλλά προτεραιότητα του παραμένει η Ιταλία.
Ο Σάββα πραγματοποίησε την τελευταία του επίσημη εμφάνιση μόλις πριν από δύο εβδομάδες κόντρα στο Μαυροβούνιο και βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα τους τελευταίους τρεις μήνες.
Οι οριστικές αποφάσεις για το επόμενο βήμα της καριέρας του αναμένονται σύντομα».
🚨‼️ EXCL | Several Serie B clubs have shown concrete interest in Zanos Savva.
— Rudy Galetti (@RudyGaletti) June 20, 2026
The 20yo Cypriot talent, available as a free agent after four seasons at Torino, also has offers from Greece, the Netherlands and France, but his priority remains Italy.
Savva played his last… pic.twitter.com/PNqJGGcxGz
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις