ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 29χρονος στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο μικρό λεωφορείο που οδηγούσε 57χρονος.

Ο Δημητρίου, ο οποίος να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Στον 57χρονο οδηγό του μικρού λεωφορείου, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το βίντεο σόκαρε τους πάντες – Η απάντηση της ΕΜΕΛ για το λεωφορείο που «θέρισε» αυτοκίνητα στη Λεμεσό – Τι έδειξε η έρευνα

Το βίντεο σόκαρε τους πάντες – Η απάντηση της ΕΜΕΛ για το λεωφορείο που «θέρισε» αυτοκίνητα στη Λεμεσό – Τι έδειξε η έρευνα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το περιστατικό με το δημόσιο λεωφορείο που συγκρούστηκε διαδοχικά με σταματημένα οχήματα στη Λεμεσό, εικόνες του οποίου καταγράφηκαν σε βίντεο και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.