«Έσκασε» φιρμάνι για Καμορανέζι - Παραμένει Κύπρο!

«Έσκασε» φιρμάνι για Καμορανέζι - Παραμένει Κύπρο!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην προπονητή της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι ανακοίνωσε η ΑΕΚ Λάρνακας!

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ LARNACA FC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινοϊταλό Mauro Camoranesi για την θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Η συμφωνία είναι διάρκειας ενός χρόνου.

Ο 49χρονος (04/10/1976) Mauro Camoranesi πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Hellas Verona, Juventus και VfB Stuttgart, ενώ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 με την Εθνική Ιταλίας.

Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ξεκίνησε την προπονητική του πορεία στο Μεξικό με την Coras de Nayarit. Ακολούθησαν θητείες στην Αργεντινή με την Club Atlético Tigre, στο Μεξικό με την Cafetaleros de Chiapas, στη Σλοβενία με τις NK Tabor Sežana και NK Maribor, στη Γαλλία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Olympique Marseille, καθώς και στη Μάλτα με την Floriana FC.

Από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2024/25 εργάστηκε στην Κύπρο, αρχικά στην Καρμιώτισσα και στη συνέχεια σε δύο διαφορετικές θητείες στην Ανόρθωση.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Έσπι ήταν και πάλι εκεί, γλιτώνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης από μέγα κάζο

Ο Έσπι ήταν και πάλι εκεί, γλιτώνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης από μέγα κάζο

Με σούπερ ήρωα τον Έσπι, η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε μεγάλη γκέλα απέναντι στην Έλτσε, καθώς βρισκόταν με 2-0 μπροστά στο σκορ, δέχθηκε την ισοφάριση, με τον νεαρό στο φινάλε να την ξελασπώνει (3-2).