Έκλεισε το deal με Κωστή και βγήκε το φιρμάνι!

Έκλεισε το deal με Κωστή και βγήκε το φιρμάνι!

Την επιστροφή του Γιώργου Κωστή στην τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Κωστή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με το Σωματείο μας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, έχοντας στο παρελθόν προσφέρει σημαντικό έργο και επιτυχίες στο Σωματείο μας και γνωρίζοντας πολύ καλά τις απαιτήσεις και τη φιλοσοφία της ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο πίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μπήκε, ξελάσπωσε τον Καναδά και την... «χάλασε» στη Βοσνία ο Λάριν!

Μπήκε, ξελάσπωσε τον Καναδά και την... «χάλασε» στη Βοσνία ο Λάριν!

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Βοσνία προηγήθηκε στο 21’ αλλά ο Καναδάς βρήκε το γκολ που άξιζε βάσει απόδοσης στο 79’ και ισοφάρισε για το τελικό 1-1, στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Μουντιάλ!