Ξεκίνησαν τα έργα στο Τσίρειο - Πότε θα είναι έτοιμο: Το κόστος των εργασιών και ο φάκελος Αδειοδότησης

Ξεκίνησαν τα έργα στο Τσίρειο - Πότε θα είναι έτοιμο: Το κόστος των εργασιών και ο φάκελος Αδειοδότησης

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, ο οποίος μίλησε για την αξιοποίηση του Τσιρείου από την Καρμιώτισσα και την Krasava ΕΝΥ.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Προέκυψε ένα ζήτημα στον ΚΟΑ και η συνάντηση μεταφέρθηκε για την Παρασκευή το μεσημέρι. Πιστεύουμε ότι υπάρχει θετική διάθεση όσον αφορά την επιστροφή ομάδων Α’ Κατηγορίας στο Τσίρειο στάδιο. Αναφερόμαστε στην Καρμιώτισσα και την Krasava ΕΝΥ Ύψωνα, με τις οποίες βρισκόμαστε σε επαφές.
Έχουμε ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε τον σχετικό φάκελο στην Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων. Από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησαν οι εργασίες επανασποράς του αγωνιστικού χώρου, με στόχο το γήπεδο να είναι έτοιμο σε περίπου οκτώ εβδομάδες. Το κόστος των εργασιών υπολογίζεται στις 10 χιλιάδες ευρώ. Οι κάμερες θα χρειαστούν μέχρι και 15 χιλιάδες. Προχωρήσαμε και σε κάποια άλλα έργα, ενώ θα χρειαστούν και άλλα».

Για το αν συμφωνήθηκε το ποσό με τις ομάδες που θα χρησιμοποιούν το Τσίρειο: «Θα μας ενισχύσουν με ένα ποσό και θα το αφαιρούμε από τους αγώνες».

Για το πρόβλημα που υπάρχει στο κάτω διάζωμα της Ανατολικής κερκίδας: «Η βασική επιλογή είναι μείνει ανοικτό το πάνω διάζωμα της Ανατολικής και να το χρησιμοποιούν οι γηπεδούχοι και η απέναντι κερκίδα (σ.σ. η Δυτική) να υποδέχεται τους φιλοξενούμενους».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μουντιάλ: Φάλτσα, χρώματα, μπάλες με ιστορία! Δείτε φωτογραφίες

Μουντιάλ: Φάλτσα, χρώματα, μπάλες με ιστορία! Δείτε φωτογραφίες

Η Trionda συστήνεται για φέτος, αλλά κάθε Μουντιάλ έχει και τη δική του ιδιαίτερη μπάλα να κυλά στο χορτάρι!