Έκανε το «2 στα 2» με υπογραφή Ραφίνια η Μπαρτσελόνα - Πέρασε από το Βίγκο με μεγάλη ανατροπή η Οσασούνα
Το «2 στα 2» στο ισπανικό πρωτάθλημα έκανε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε «σβηστά» με σκορ 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Καταλονία.




Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διοίκηση της εταιρείας, σωματείο, συμβουλευτική επιτροπή και η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, γεφυρώνοντας τις όποιες διαφορές και καταλήγοντας σε κατ' αρχήν συμφωνία επί της πρότασης για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Η χρυσή τομή βρέθηκε και πλέον το μόνο που απομένει είναι η σύνταξη του προσχεδίου και οι τελικές υπογραφές. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των «γαλαζοκιτρίνων» που θα σφραγίζει το deal, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον και η τοποθέτηση του Σάββα Λιασή.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόταση παραμένει για την ώρα σε μη δεσμευτικό επίπεδο, με το μεγάλο ραντεβού να δίνεται πλέον στην επικείμενη Γενική Συνέλευση, όπου ο κόσμος και τα μέλη θα ενημερωθούν πλήρως για το οικονομικό πλάνο και όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις