Κύπρος: Παραλίγο τραγωδία - Βίντεο καταγράφει οδηγό να «σπέρνει» τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο

Κύπρος: Παραλίγο τραγωδία - Βίντεο καταγράφει οδηγό να «σπέρνει» τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο

Σοβαρό περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και δημοσιεύθηκε από το RoadReportCY, μετά από καταγγελία οδηγού που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:40 το πρωί, την ώρα που στον αυτοκινητόδρομο επικρατούσε αυξημένη τροχαία κίνηση, με τα οχήματα να κινούνται με ταχύτητες που δεν ξεπερνούσαν τα 80 χιλιόμετρα λόγω συμφόρησης.

Όπως ανέφερε ο οδηγός που κατέγραψε το περιστατικό με κάμερα οχήματος, ξαφνικά εμφανίστηκε από τα αριστερά μαύρο όχημα, του οποίου ο οδηγός φαινόταν να επιχειρεί να προσπεράσει με κάθε τρόπο, παρά τις επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούσαν στον δρόμο.

Στο βίντεο φαίνεται το όχημα να χρησιμοποιεί παράνομα τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να προσπεράσει την ουρά των αυτοκινήτων, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε με ταχύτητα πάνω στη διαγραμμισμένη τριγωνική νησίδα αποκλεισμού, περιοχή στην οποία απαγορεύεται αυστηρά η κυκλοφορία οχημάτων.

Η επικίνδυνη πορεία του οδηγού συνεχίστηκε, καθώς εισήλθε απότομα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας ακριβώς στο σημείο όπου άλλα οχήματα εισέρχονταν στον αυτοκινητόδρομο, δημιουργώντας σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, ο ίδιος οδηγός φέρεται να συνέχισε με επιθετικούς ελιγμούς, προσπερνώντας οχήματα από δεξιά πριν επανέλθει στην κυκλοφορία.

Ο οδηγός που κατήγγειλε το περιστατικό ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχουν λόγια για αυτού του είδους τους αυτοκτονικούς οδηγούς στους δρόμους», σημειώνοντας μάλιστα πως περίπου 100 μέτρα πιο κάτω υπήρχε εγκατεστημένη κάμερα ταχύτητας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ακυρώνει το προπονητικό του καμπ ενόψει Μουντιάλ, λόγω της επιδημίας του Έμπολα

Ακυρώνει το προπονητικό του καμπ ενόψει Μουντιάλ, λόγω της επιδημίας του Έμπολα

Μεταφέρεται στο Βέλγιο η αποστολή του Κονγκό για την προετοιμασία της. Η απαγόρευση εισόδου στη χώρα που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ και η λύση που βρέθηκε.