Ο απόλυτος MVP: Στον Γουίλι Σεμέδο το μεγάλο βραβείο του ΠΑΣΠ!

Ο απόλυτος MVP: Στον Γουίλι Σεμέδο το μεγάλο βραβείο του ΠΑΣΠ!

Ο Γουίλι Σεμέδο είναι ο μεγάλος MVP της σεζόν!

Ο εξτρέμ της Ομόνοιας σάρωσε στην ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών και στην αξιολόγηση της InStat, παίρνοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη με 83% έναντι 80% του Ράιαν Μαέ. 

Οι δηώσεις του:

 "Δεν ήμουν σίγουρος αν θα κερδίσω το βραβείο,ο  Ράιαν Μαέ ο φίλος μου εκεί, πραγματικά είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε τον τίτλο και ειλικρινά θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους στην Ομόνοια, στον προπονητή μου. Απλά ευχαριστώ".

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

«Πράσινη» κυριαρχία στα PASP Awards: Σάρωσε τα βραβεία η πρωταθλήτρια Ομόνοια!

Με την Ομόνοια να κυριαρχεί, χάρη στην παρουσία επτά ποδοσφαιριστών της στην κορυφαία ενδεκάδα της Cyprus League by Stoiximan, την ανακήρυξη του Willy Semedo και της Olga Iordachiusi ως «The Best Players by Unicars» στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, καθώς και την ανάδειξη του Henning Berg ως κορυφαίου προπονητή, ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου τιμήθηκαν οι πρωταγωνιστές της σεζόν.