ΒΙΝΤΕΟ: Αναισθησιολόγος σε νοσοκομείο της Ελλάδας ζήτησε φακελάκι από ασθενή - Άμεση αντίδραση του Υπουργού Υγείας

ΒΙΝΤΕΟ: Αναισθησιολόγος σε νοσοκομείο της Ελλάδας ζήτησε φακελάκι από ασθενή - Άμεση αντίδραση του Υπουργού Υγείας

Στο βίντεο φαίνεται ο γιατρός να λέει «να δώσουμε 150 ευρώ», περιγράφοντας και... οδηγίες για να δοθούν τα χρήματα. «Σιχαίνομαι το φακελάκι που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο, ζητώ συγγνώμη από την ασθενή» γράφει ο υπουργός Υγείας

Αναισθησιολόγος σε νοσοκομείο του ΕΣΥ ζήτησε φακελάκι 150 ευρώ από ασθενή «για να πράξει όσα είναι υποχρεωμένος να παρέχει δωρεάν», όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω γιατρός εργάζεται στο ογκολογικό νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στο Χ ο κ. Γεωργιάδης, η κίνηση του αναισθησιολόγου να ζητήσει χρήματα από την ασθενή έχει καταγραφεί σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

Στο βίντεο φαίνεται ο γιατρός να λέει «να δώσουμε 100 ευρώ», περιγράφοντας και... οδηγίες για να δοθεί το φακελάκι.

@protothema.gr ❗ Αναισθησιολόγος σε νοσοκομείο του ΕΣΥ ζήτησε φακελάκι 150 ευρώ από ασθενή «για να πράξει όσα είναι υποχρεωμένος να παρέχει δωρεάν», όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. #protothema #news #greektiktok #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - protothema.gr

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι ζητήθηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες «ώστε το πρόσωπο αυτό να απομακρυνθεί από το ΕΣΥ».

«Σιχαίνομαι το φακελάκι, πράξη που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο και δεν έχει καμία σχέση με τις Αξίες που υπηρετούμε στο ΕΣΥ. Λυπούμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από την ασθενή» καταλήγει στην ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης.

Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Πριν λίγο μου έστειλαν ένα απαράδεκτο βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media από μία ασθενή που κατέγραψε έναν αναισθησιολόγο την ώρα που αυτός της ζητά 100-150για να πράξει όσα είναι υποχρεωμένος να παρέχει δωρεάν σε κάθε ασθενή. Από την έρευνα που αμέσως διέταξα, ταυτοποιήθηκε και το Νοσοκομείο και το πρόσωπο. Διέταξα επίσης την Διοίκηση του Νοσοκομείου να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε το πρόσωπο αυτό να απομακρυνθεί από το ΕΣΥ. Σιχαίνομαι το φακελάκι, πράξη που εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο και δεν έχει καμία σχέση με τις Αξίες που υπηρετούμε στο ΕΣΥ. Λυπούμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από την ασθενή».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΝΕΑ ομάδα στην Κύπρο για τον Γιάννη Γερολέμου! Έκλεισε το deal και ανακοινώθηκε

ΝΕΑ ομάδα στην Κύπρο για τον Γιάννη Γερολέμου! Έκλεισε το deal και ανακοινώθηκε

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, ενημερώνει για τη σύναψη συμφωνίας με τον 26χρονο Κύπριο μέσο Γιάννη Γερολέμου.