Γιαννακόπουλος: «Να είσαι έτοιμος να κάνεις το ωραίοτερο Final Four στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση»

Γιαννακόπουλος: «Να είσαι έτοιμος να κάνεις το ωραίοτερο Final Four στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο T-Center που προετοιμάζεται για το Final Four και μέσω story έδειξε τη στεναχώρια του που ο Παναθηναϊκός δεν θα βρεθεί εκεί.

Μετράμε αντίστροφα για το Final Four της Euroleague, με τους ημιτελικούς (Ολυμπιακός-Φενέρ και Ρεάλ-Βαλένθια) να γίνονται Παρασκευή 22 Μάη (18:00 και 21:00) και τον μεγάλο τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 24 του Μάη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο T-Center και μέσω ενός story που ανέβασε έδειξε τα συναισθήματα του για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι στην γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

«Να έχεις φτιάξει αυτό το αριστούργημα, να είσαι έτοιμος να κάνεις το ωραίοτερο Final Four στην ιστορία για να το δεις από την τηλεόραση. Γ@μ@ την ώρα και τη στιγμή», είπε ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αυτά τα ματς θα ήθελε να ξαναζήσει ο Παπαθανασίου - «Ήρωας έστω για μια νύχτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά τα ματς θα ήθελε να ξαναζήσει ο Παπαθανασίου - «Ήρωας έστω για μια νύχτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανδρέας Παπαθανασίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή The Ball Boyz.