Κράτησε το προβάδισμα για την 6η θέση η Μπόρνμουθ... χωρίς να παίξει! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Κράτησε το προβάδισμα για την 6η θέση η Μπόρνμουθ... χωρίς να παίξει! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Μπράιτον και Μπρέντφορντ απώλεσαν βαθμούς και η Μπόρνμουθ χωρίς να παίξει ακόμη στην 37η αγωνιστική, διατηρεί το πάνω χέρι για να τερματίσει στην 6η θέση!

Κλώτσησαν την ευκαιρία και η Μπόρνμουθ χαμογελά! Μπράιτον και Μπρέντφορντ πέταξαν βαθμούς στην 37η αγωνιστική και τα κεράσια, χωρίς να έχουν παίξει ακόμη, παραμένουν αφεντικό για την 6η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ακόμη και εισιτήριο για το Champions League!

Διότι τόσο η Μπράιτον ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λιντς με γκολ στο 96' (1-0), έχοντας τον Κωστούλα ως αλλαγή για ακόμη μια φορά στα τελευταία λεπτά (82') και χωρίς να προλάβει να προσφέρει σημαντικά.

Όσο όμως και η Μπρέντφορντ, η οποία υποδέχτηκε την αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας, αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει. Τουλάχιστον, γλίτωσε το κάζο, ισοφαρίζοντας στο φινάλε σε 2-2!

Όλα αυτά ήταν ιδανικά για την Μπόρνμουθ, η οποία την Τρίτη δίνει δύσκολο εντός έδρας ματς με την Σίτι, οπότε ακόμη και σε περίπτωση ήττας, παραμένει στην 6η θέση και σε απόσταση τουλάχιστον 2 πόντων από την επόμενη ομάδα, ενώ και οι Σάντερλαντ-Τσέλσι χαμογελούν, επίσης.

Η Σάντερλαντ νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Έβερτον, έφτασε τους 51 πόντους και βρίσκεται στο -1 από το Conference League, ενώ η Τσέλσι χρωστάει δύο παιχνίδια και αν κάνει το 2/2, μπορεί με προϋποθέσεις και συνδυασμούς αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική να τερματίσει 6η και να σώσει ό,τι σώζεται σε μια κακή σεζόν!

Στο πιο αδιάφορο ματς της ημέρας, η υποβιβασμένη Γουλβς και η... σωμένη Φούλαμ έμειναν στο 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 15/05

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 4-2

(42' Ρότζερς, 57' 73' Γουότκινς, 89' Μαγκίν - 52', 90'+2' Φαν Ντάικ)

Κυριακή 17/05

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2

(5' Σο, 55' Κούνια, 76' Εμπουεμό - 53' Μοράτο, 78' Γκιμπς Γουάιτ)

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 2-2

(40', 88' Ουατάρα - 6' πέν. Σαρ, 52' Γουόρτον)

Έβερτον-Σάντερλαντ 1-3

(43' Ρολ - 59' Μπρόμπι, 81' Λε Φι, 90'+1' Ίσιντορ)

Λιντς-Μπράιτον 1-0

(90'+6' Κάλβερτ-Λιούιν)

Γουλβς-Φούλαμ 1-1

(25' Μανέ - 45'+3' πέν. Ρόμπερτσον)

Νιουκάστλ-Γουέστ Χαμ (19:30)

Δευτέρα 18/05

Άρσεναλ-Μπέρνλι (22:00)

Τρίτη 19/05

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι (21:30)

Τσέλσι-Τότεναμ (22:15)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μεντιλίμπαρ: «Πετύχαμε πολλά σπουδαία πράγματα τις προηγούμενες σεζόν - Συγχαίρω την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα»

Μεντιλίμπαρ: «Πετύχαμε πολλά σπουδαία πράγματα τις προηγούμενες σεζόν - Συγχαίρω την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.