Ο Γιαμάλ κουνούσε... αντιμαδριλένικη φανέλα στην παρέλαση της Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιαμάλ κουνούσε... αντιμαδριλένικη φανέλα στην παρέλαση της Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε την καθιερωμένη παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Λαμίν Γιαμάλ να προκαλεί ξανά συζητήσεις.

Ο νεαρός εξτρέμ των «μπλαουγκράνα», στην διάρκεια της παρέλασης εμφανίστηκε με φανέλα που έγραφε: «Ευχαριστώ τον θεό που δεν είμαι Μαδριτίστα», γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της Μπαρτσελόνα.

Η κίνηση του Γιαμάλ, ωστόσο προκάλεσε έντονες συζητήσεις στην Ισπανία, με τα μαδριλένικα media να εξαπολύουν τα πυρά τους για την κίνηση που έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Ανακοίνωση στήριξης για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της, Μάριο Ονησιφόρου

ΑΕΛ: Ανακοίνωση στήριξης για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της, Μάριο Ονησιφόρου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της ΑΕΛ, εκφράζει την στήριξη του προς τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας μας, Μάριο Ονησιφόρου, για τη δημόσια τοποθέτηση του και το ουσιαστικό μήνυμα που επέλεξε να μοιραστεί.