Στο Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είδε τον Μάνσα να βάζει απίστευτο αυτογκόλ - Η αντίδρασή του!

Στο Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είδε τον Μάνσα να βάζει απίστευτο αυτογκόλ - Η αντίδρασή του!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε από κοντά το Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ και είδε τον δανεικό από τον Ολυμπιακό Μάνσα να σημειώνει ένα απίστευτο αυτογκόλ!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο γήπεδο της Ρίο Άβε και παρακολούθησε από VIP θεωρείο την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Ρίο Άβε, που είναι ιδιοκτησίας Μαρινάκη, είχε προηγηθεί στο 12', όμως η Σπόρτινγκ γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο: Πρώτα με πέναλτι του Σουάρες στο 35' και στη συνέχεια με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Μάνσα στο 42'.

 


Ο Μάνσα, που αγωνίζεται στη Ρίο Άβε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, αλλά η πάσα του κατέληξε στα δίχτυα! Η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν χαρακτηριστική.

Να σημειωθεί πως ο τελευταίος δεν ήταν την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Καθάρισε εύκολα την Τυνησία και πήρε την πρωτιά η Ολλανδία, χέρι-χέρι στους «32» Ιαπωνία και Σουηδία

Η Ολλανδία επιβλήθηκε άνετα με 3-1 της Τυνησίας και πήρε την πρωτιά του 6ου ομίλου, ενώ στη φάση των «32» θα βρεθούν επίσης Ιαπωνία και Σουηδί, μετά από το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1!