Λευκωσία: Άγρια επίθεση σε 32χρονο - Ο ένας τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο μέτωπο και άλλος με ξύλο στο χέρι - Πήραν το πορτοφόλι και έγιναν καπνός

Λευκωσία: Άγρια επίθεση σε 32χρονο - Ο ένας τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο μέτωπο και άλλος με ξύλο στο χέρι - Πήραν το πορτοφόλι και έγιναν καπνός

Γύρω στις 8μ.μ. χθες, ενώ 32χρονος βρισκόταν σε περιοχή στο κέντρο της Λευκωσίας, δύο πρόσωπα φέρονται να του επιτέθηκαν και να του έκλεψαν το πορτοφόλι του.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στο μέτωπο, ενώ ο δεύτερος τον χτύπησε με ξύλο στο χέρι.

Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν από τον παραπονούμενο το πορτοφόλι του και να τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: www.Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κίνηση για πολλά RESPECT!

Κίνηση για πολλά RESPECT!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης απέδειξε πως η αξία ενός ανθρώπου δεν μετριέται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσέφερε 12.500 ευρώ, καλύπτοντας τα έξοδα νοσηλείας του 12χρονου Δημήτρη, ο οποίος δίνει τη δική του δύσκολη μάχη.