Παίκτης με πολλές παραστάσεις στη Γαλλία, ψάχνει το... ΡΙΣΤΑΡΤ στην Κύπρο - Με ποια ομάδα είναι σε προχωρημένες επαφές

Παίκτης με πολλές παραστάσεις στη Γαλλία, ψάχνει το... ΡΙΣΤΑΡΤ στην Κύπρο - Με ποια ομάδα είναι σε προχωρημένες επαφές

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ο προγραμματισμός στη Νέα Σαλαμίνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2026-2027), όπου η ομάδα της Αμμοχώστου θα αγωνίζεται εκεί που ανήκει, στην Α' κατηγορία.

Ήδη ο αθλητικός διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου, βρίσκεται στο εξωτερικό για να τσεκάρει κάποιους παίκτες που έχει στα υπόψη, ενώ οι πληφορορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Αμμοχώστου είναι σε... πολύ καλό δρόμο για να κλείσει την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα σεζόν!

Πρόκειται για τον 29χρονο (14/08/1996) Γάλλο εξτρέμ, Σαμουέλ Γκράντσιρ, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές Γαλλικές ομάδες (Τρουά, Μονακό, Στρασβούργο, Μπρεστ, Χάβρη, Καεν), ενώ τη σεζόν 2021-2022 μετακόμισε στην Αμερική για να παίξει στο MLS με τη φανέλα της LA Galaxy.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Σημειώνουμε ότι πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό και είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2025 και έχει τεράστιο κίνητρο και θέληση για να κάνει... ριστάρτ στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σάλος με τον Φειδία Παναγιώτου που πιάστηκε αδιάβαστος σε συνέντευξη - «Την άλλη μέρα παντρευόμουν», δικαιολογήθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος με τον Φειδία Παναγιώτου που πιάστηκε αδιάβαστος σε συνέντευξη - «Την άλλη μέρα παντρευόμουν», δικαιολογήθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είχε διαβάσει τον προϋπολογισμό της ΕΕ, έλεγε γενικότητες για την Τουρκία, δεν γνώριζε τον κανονισμό της Πράσινης Γραμμής, αγνοούσε την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. «Δεν είναι ξεκάθαρη η θέση μας για το Κυπριακό», είπε μεταξύ άλλων.

BEST OF THEMASPORTS