Αιχμές Παντελίδη για την ακεραιότητα του Ατρομήτου, απάντησε ΕΞΑΛΛΟΣ ο Κέρκεζ: «Είναι ντροπή, εάν ξέρει κάτι να το πει»!
Το χορταστικό και γεμάτο ένταση Ατρόμητος-ΑΕΛ είχε και... τρίτο ημίχρονο στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.




Η διοίκηση της Ομόνοιας τίμησε τη μεγάλη δόξα του παρελθόντος, τον Κλείτο Ερωτοκρίτου, για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του στον σύλλογο.
Με το που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, ολόκληρο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι. Οι χιλιάδες φίλοι των «πρασίνων» τον χειροκρότησαν όρθιοι, χαρίζοντάς του μια μοναδική αποθέωση που αναγνωρίζει την ιστορία και το ήθος του. Ήταν μια στιγμή γεμάτη αναμνήσεις και σεβασμό, που θύμισε σε όλους το μεγαλείο της ιστορίας της Ομόνοιας.





Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις