Μπαρτσελόνα: Ο Φεράν Τόρες ξεπέρασε τον Γιόχαν Κρόιφ
Ο Φεράν Τόρες μπήκε στο Top 50 των σκόρερ όλων των εποχών για την Μπαρτσελόνα.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη περίπου δέκα λεπτά πριν από τις 22:00 στον δρόμο Γρίβα Διγενή, πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε επαγγελματίας οδηγός ταξί παρέσυρε πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο.
Ο πεζός άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Σε δηλώσεις του, ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, καθώς και σε ναρκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός ταξί συνελήφθη.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τη διακρίβωση των αιτιών και των ακριβών συνθηκών υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις