Τρίτη 14 Απριλίου: Η ημέρα που το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά με τρία σούπερ ντέρμπι

Τρίτη 14 Απριλίου: Η ημέρα που το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά με τρία σούπερ ντέρμπι

Η δράση στη Β' φάση του πρωταθλήματος κορυφώνεται την Τρίτη 14 Απριλίου, με την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα.

Δεν πρόκειται απλώς για αγώνες, αλλά για τρία μεγάλα ντέρμπι που αναμένονται με μεγάλη αγωνία, αφού θα ξεκαθαρίσουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και τα αποτελέσματα σε αυτά τα τρία μέτωπα θα καθορίσουν ποιοι θα αποκτήσουν προβάδισμα ισχύος και ποιοι θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της τελικής ευθείας.

17:00 – Άρης  – Πάφος FC
17:00 – ΑΠΟΕΛ  – Απόλλων
19:00 – ΑΕΚ – Ομόνοια 

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γράφουν στην Ελλάδα για Νίκο Παπαδόπουλο και Πάφο - Λανθασμένη αναφορά για Ράτσκοφ

Γράφουν στην Ελλάδα για Νίκο Παπαδόπουλο και Πάφο - Λανθασμένη αναφορά για Ράτσκοφ

Μία ημέρα πριν τον τελικό του κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Πάφο, δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας monobala.gr, αναφέρει ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, περιμένει τον αυριανό τελικό στο ΓΣΠ έχοντας... «σημαδέψει» να βρεθεί στον πάγκο της Πάφου αν δεν στεφθεί Κυπελλούχος!

BEST OF THEMASPORTS