Ο Μέσι ξεπέρασε τον Μαραντόνα και έγινε ο κορυφαίος δημιουργός στην ιστορία
Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα στην τεράστια καριέρα του, γράφοντας το όνομά του στην κορυφή μίας ακόμη ιστορικής λίστας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




Τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού εκπροσώπησαν στην εκδήλωση η Αντιπρόεδρος Κάλλη Χατζηιωσήφ και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Άλκης Γαλατόπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους βραβευθέντες και συμμετείχαν στις απονομές των επάθλων.
Στο χαιρετισμό της η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού στάθηκε στην αξιοσημείωτη πρόοδο που έχει σημειώσει το κυπριακό τένις τα τελευταία χρόνια, όπως φανερώνουν οι επιτυχίες των εθνικών ομάδων, τόσο σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών, όσο και σε αναπτυξιακό επίπεδο (Κ12, Κ14).
«Το όραμα, το έργο και η ορθολογιστική χρηστή διοίκηση της Ομοσπονδίας σας οδήγησε τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού στην αύξηση της φετινής κρατικής χορηγίας. Ταυτόχρονα με τη βελτίωση των υποδομών φροντίζουμε ώστε η πορεία σας να είναι πορεία προόδου», σημείωσε η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, η οποία έκανε ειδική μνεία στον Σέργιο Κυρατζή και τον Στυλιανό Χριστοδούλου που αποχώρησαν από την ενεργό δράση.
Η Κάλλη Χατζηιωσήφ αναφέρθηκε επίσης στην αλματώδη πρόοδο του πάντελ: «Πριν από μόλις δύο χρόνια από το βήμα της Ομοσπονδίας σας με χαρά ανακοινώθηκε η απόφαση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού όπως το άθλημα του πάντελ τεθεί κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου. Σήμερα βραβεύονται οι δύο υποσχόμενες εθνικές ομάδες Ανδρών/Γυναικών, οι οποίες για πρώτη φορά αγωνίστηκαν με αξιώσεις στο Eurocup 2025».
Κορυφαίοι αντισφαιριστές για το 2025 αναδείχτηκαν η Ραλούκα Σερμπάν και ο Μενέλαος Ευσταθίου. Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου έλαβε το Αριστείο της ΟΑΚ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις