Τραγωδία στην Ελλάδα: Πώς έχασε τη ζωή του ο 16χρονος Νίκος - Συγκλονιστικό - Δεν φεύγουν οι φίλοι του από το σημείο - Βίντεο
Ο ανήλικος ήταν μαθητής Λυκείου και εργαζόταν σε επιχείρηση του θείου του, κοντά στο σημείο του τροχαίου




Το μεγάλο αφεντικό του Ολυμπιακού, βλέποντας την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε πάρει προβάδισμα από πολύ νωρίς, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από την ανάπαυλα.
Στάθηκε στη φυσούνα, όπου τον περίμενε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, παρακολουθώντας από κοντά την ένταση και την πίεση που είχε δημιουργηθεί.
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τα πρώτα λεπτά, με τον Κοϊτά να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ.
Η εικόνα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς σε ένα τόσο κρίσιμο ντέρμπι, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδας στο χορτάρι.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις