«Περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολλάρια η μεταγραφή του Νατέλ, χάρισε και μισθό»

«Περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολλάρια η μεταγραφή του Νατέλ, χάρισε και μισθό»

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την μεταγραφή του Νατέλ: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει. Κάναμε ότι μπορούμε για να τον μεταπείσουμε, μέχρι και από το οικογενειακό του περιβάλλον ήταν έντονη η πίεση. Δεν άλλαξε η γνώμη του, σεβαστήκαμε την επιθυμία του λόγω του οικονομικού δέλεαρ. Λίγο περισσότερο από μισό εκατομμύριο η μεταγραφή του Νατέλ, χάρισε και μισθό. Αναμένουμε αυτή η μεταγραφή να δώσει κίνητρο σε άλλους παίκτες για να βρεθούν στο επίκεντρο

Ο κόσμος βλέπει το αγωνιστικό πλήγμα, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε και την νέα πολιτική της ομάδας. Με τα έσοδα έρχεται καλύτερο μέλλον. Σίγουρα είναι ένα αγωνιστικό πλήγμα. Κάποια από αυτά τα λεφτά θα επενδυθούν στο ρόστερ των επόμενων χρόνων».

Για όλες τις πωλήσεις: «Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κέλλερ θα φτάσουμε τις τέσσερις μεταγραφές. Αν ολοκληρωθεί θα φτάσουμε τα 2 εκατομμύρια. Θα πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά, θα πρέπει στο μέλλον να έχουμε ισορροπία στις επιλογές όσο αφορά την ποιότητα στο ρόστερ. Θα έχει πλεόνασμα στο τέλος της χρονιάς η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αν και δεν πετύχαμε τους αγωνιστικούς μας στόχους».

Για τους διεθνείς: «Ο Οτσόα αύριο επιστρέφει, Ιμανισιουμε και Μασέκο εντός της ημέρας, ενώ οι Κύπριοι έχουν ήδη επιστρέψει».

Για τον αγώνα με Ομόνοια Αραδίππου: «Μιλοσάβλεβιτς θα είναι ο μοναδικός απών. Πρέπει να επιστρέψουμε και πάλι στις νίκες, είναι πολύ σημαντικό».

Για τους αγώνες κυπέλλου με την Πάφο: «Για να αποκλείσεις την Πάφο σε διπλούς αγώνες θα πρέπει να είσαι 100% έτοιμος. Μέσα από αυτούς τους αγώνες μπορούμε να σώσουμε την χρονιά. Έχουμε απέναντι μας μια πολύ ποιοτική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Η ομάδα χρειάζεται ένα κατάμεστο γήπεδο. Η απογοήτευση θα πρέπει να μείνει στο περιθώριο, είναι καθοριστική η παρουσία του κόσμου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Για τις ανανεώσεις: «Δεν είναι το σωστό χρονικό σημείο για να συζητάμε για ανανεώσεις. Το δέλεαρ είναι εκεί, είναι το κύπελλο».

Για τους αγώνες του Β Γκρουπ: «Η ΑΕΛ έχει αποδείξει πως όσο αδιάφορη και αν είναι βαθμολογικά παίζει πάντα για τον κόσμο την φανέλα και την ιστορία της».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το πρόβλημα που έχουν εντοπίσει στην Εθνική Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Το πρόβλημα που έχουν εντοπίσει στην Εθνική Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Το είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Χρήστος Μουζακίτης και βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους.

BEST OF THEMASPORTS