ΟΜΟΝΟΙΑ: Η αποστολή ενόψει Άρη - MEΣΑ ο Μασούρας

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η αποστολή ενόψει Άρη - MEΣΑ ο  Μασούρας

Δείτε την αποστολή της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (21/03, 17:00) εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στον Άρη, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Μιχαήλ, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Άιτινγκ, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Χατζηγιοβάνης, Εβάντρο, Μάριτς, Μαέ, Α. Ανδρέου, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Μπάλκοβετς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Π. Ανδρέου, Νεοφύτου, Κωνσταντινίδης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη... «βουλιάζει» – Κυνικός Γκλάσνερ: «Ή το αλλάζουμε ή θα έρθει έκτος προπονητής»!

Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη... «βουλιάζει» – Κυνικός Γκλάσνερ: «Ή το αλλάζουμε ή θα έρθει έκτος προπονητής»!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να προβληματίζει στην Premier League, με την ήττα από την Μπρέντφορντ να μεγαλώνει την πίεση στο εσωτερικό της ομάδας. Το 2-0 στο Λονδίνο αποτέλεσε την τέταρτη αποτυχία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με τον Όλιβερ Γκλάσνερ να εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος και να προαναγγέλλει σημαντικές αλλαγές, μη αποκλείοντας ακόμη και τη δική του αποχώρηση!

BEST OF THEMASPORTS