Αναλυτικά:
«Δεν ήταν καλό βράδυ για μας. Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνιση ήταν καλή, αν εξαιρέσει κανείς τα τρία γκολ. Το παιχνίδι τελείωσε στα πρώτα 30 λεπτά. Είχαμε τέσσερις βασικές απουσίες. Εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση και να δούμε το πολύ σημαντικό επόμενο παιχνίδι για τα πλέι άουτ. Γι' αυτό προστατεύσαμε κάποιους παίκτες. Για μας το παιχνίδι αυτό είναι παρελθόν και έχει μεγάλη σημασία το επόμενο παιχνίδι».
Για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δέχθηκε τόσο βαριά ήττα: «Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που σε τιμωρεί. Φάνηκε από νωρίς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες».
Για το ποια είναι η δυναμική και η ψυχολογία του Ολυμπιακού ενόψει πλέι άουτ: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε σε μια θέση που αυτή την στιγμή η ομάδα μένει κατηγορία. Έχουμε 28 βαθμούς, πήραμε 14 στον πρώτο γύρο και 14 στον δεύτερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας και ότι η ομάδα θα πετύχει στο τέλος τους στόχους της».