Ακόμα δεν μιλούν (ξανά) για back to back…

Ακόμα δεν μιλούν (ξανά) για back to back…

Ένδεκα «τεμάχια» σε δυο παιχνίδια… έριξε στους αντιπάλους της η πρωταθλήτρια Πάφος. Μετά την εφτάρα επί της Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ, χθες έριξε τεσσάρα επί του συμπολίτη της Ακρίτα Χλώρακας.

Αλλάζουν την διάθεση του κόσμου φυσικά τα δυο αυτά αποτελέσματα, αλλά περιμένουν πιο… ουσιαστικές αποδείξεις στα δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Προς το παρόν, δεν μιλούν φυσικά για επανατοποθέτηση στην κούρσα για το back to back, παρά μόνο ότι θέλουν να «τσεκάρουν» εισιτήριο Ευρώπης.

Το λένε πάντως και μερικοί πρωταγωνιστές εντός των γραμμών του γηπέδου, ότι άρχισε να τους κερδίζει ο Άλμπερτ Θελάδες.

Η πραγματικότητα είναι ότι δυσκολεύτηκε ο Ισπανός κόουτς να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα, μετά την… σπουδαία παρακαταθήκη που άφησε ο προκάτοχος του.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αναγκαστική αλλαγή ο Ρόσα

Αναγκαστική αλλαγή ο Ρόσα

Στο τέλος του πρώτου μέρους κόντρα στον Άρη, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ρόσα αποκόμισε τραυματισμό.