Πήγε ημιτελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο το Στρασβούργο

Πήγε ημιτελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο το Στρασβούργο

Έστω και στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Στρασμπούρ νίκησε 2-1 τη Ρεμς στο Στρασβούργο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού Κυπέλλου.

Το Στρασβούργο έγινε την Τρίτη η πρώτη ημιφιναλίστ του γαλλικού Κυπέλλου.

Η πρώτη ομάδα της πόλης νίκησε 2-1 τη Ρεμς εντός έδρας στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης και πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα, περιμένοντας τους υπόλοιπους τρεις προημιτελικούς Τετάρτη και Πέμπτη για να μάθει τον αντίπαλό της.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν σε όλο το ματς και κατάφεραν να φτάσουν στο 2-0 με τα τέρματα των Πανισελί στο 83’ κι Ενσίσο στο 87’, για να μειώσει στο 90’+4’ ο Ζαμπί.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μουντιάλ 2026: Η αξία των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια!

Μουντιάλ 2026: Η αξία των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια!

Τα ποσά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο για τους παίκτες της Ισπανίας και της Αργεντινής, φέρνουν αυτό το αστρονομικό αποτέλεσμα – Οι ηττημένοι των ημιτελικών στην κορυφή της λίστας.