Συγγνώμη από τους παίκτες - Τους τα έψαλλαν οι οπαδοί!

Συγγνώμη από τους παίκτες - Τους τα έψαλλαν οι οπαδοί!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στη Λιβαδειά τα... έψαλλαν στους παίκτες της ομάδας μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, με αυτούς να απολογούνται.

Ακόμη ένα «στραβοπάτημα» έκανε ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά, καθώς παρότι έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 42’, έμεινε στο 0-0 στην έδρα του ηρωικού Λεβαδειακού λίγες μέρες πριν το ματς με τη Λεβερκούζεν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στο πλευρό τους στη Βοιωτία περίπου 2.500 οπαδούς, οι οποίοι μετά την αναμέτρηση τα... έψαλλαν στους παίκτες για τη νέα απώλεια βαθμών, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τη συνεχιζόμενη το τελευταίο διάστημα κακή εικόνα της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες απολογήθηκαν στον κόσμο, ο οποίος πάντως στη συνέχεια τους χειροκρότησε, θέλοντας να τους εμψυχώσει ενόψει της κρίσιμης ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Συγγνώμη από τους παίκτες, τους τα έψαλλαν οι οπαδοί

Ολυμπιακός: Συγγνώμη από τους παίκτες, τους τα έψαλλαν οι οπαδοί

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η 14άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών Κ20 για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2027

Η 14άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών Κ20 για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2027

Mε τον καταρτισμό της 14άδας και με τον τελευταίο φιλικό αγώνα, απέναντι στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, ολοκλήρωσε η Εθνική βόλεϊ Νέων Γυναικών Κ20 την προετοιμασία της ενόψει του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Μάριμπορ της Σλοβενίας από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.