Ετοιμάζει πολλές αλλαγές ο Μπεργκ με το... μυαλό στη Ριέκα, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει (Πιθανή ενδεκάδα)

Ετοιμάζει πολλές αλλαγές ο Μπεργκ με το... μυαλό στη Ριέκα, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει (Πιθανή ενδεκάδα)

Την ουραγό ΕΝΠ θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17:00) στο ΓΣΠ η πρωτοπόρος Ομόνοια, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη και εύκολα-δύσκολα αναμένεται να κερδίσουν και να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους για τον τίτλο, όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς με σοβαρότητα και προσοχή, αφού το ιδανικό σενάριο θα είναι να... καθαρίσουν από νωρίς το τρίποντο, για να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της πρώτης μάχης με αντίπαλο τη Ριέκα την ερχόμενη Πέμπτη (19/02), για τα πλέι-οφ του Conference League.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος αντιμετωπίζει... σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων, αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον, έχοντας το μυαλό του στο ματς με τους Κροάτες και περιμένει από την ομάδα του να κάνει αυτό που... πρέπει χωρίς καρδιοχτύπια, για να πάρει τη νίκη και να εκμεταλλευτεί όποιο αποτέλεσμα προκύψει στο αποψινό ντέρμπι ΑΕΚ-Απόλλων.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κίτσος, Αγκουζούλ, Μαγιαμπέλα, Γιόβετιτς και Εβάντρο, καθώς και ο Μπάλκοβετς λόγω ασθενείας. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Οντουμπάτζο.

Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο (Ουζόχο), Ντιουνκού, Σίμιτς (Κουλιμπαλί), Παναγιώτου, Χρήστου, Μάριτς, Κούσουλος, Εράκοβιτς, Νεοφύτου, Χατζηγιοβάνης, Α. Ανδρέου.

Στην αποστολή είναι και οι: Μιχαήλ, Άιτινγκ, Σεμέδο, Μαέ, Μασούρας, Τάνκοβιτς, Οντουμπάτζο, Μουσιαλόφσκι, Π. Ανδρέου και Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Mozzart» για Γιοβάνοβιτς: «Ο γκρίζος άνθρωπος είναι μαύρη γάτα για τους Σέρβους!»

«Mozzart» για Γιοβάνοβιτς: «Ο γκρίζος άνθρωπος είναι μαύρη γάτα για τους Σέρβους!»

Πως υποδέχθηκε ο σέρβικος Τύπος την κλήρωση του Nations League που φέρνει στον ίδιο όμιλο Σερβία και Ελλάδα.