Γκολ από τη σέντρα, τραβήγματα, ξέσπασμα της Σίτι στο «Άνφιλντ» και τελικά… φάουλ και κόκκινη!
08.02.2026 - 20:41
Αδιανόητο φινάλε στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» με τη Σίτι να πετυχαίνει τρίτο γκολ, τους Σόμποσλαϊ και Χάαλαντ να «τσακώνονται», την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τελικά… τον Ούγγρο ν’ αποβάλλεται!
Με επικό τρόπο ολοκληρώθηκε το υπέροχο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Σίτι στο «Άνφιλντ», με τους «πολίτες» να στερούνται το τρίτο γκολ, αλλά τους «κόκκινους» να υφίστανται πολύ μεγαλύτερη ζημιά με την αποβολή του Σόμποσλαϊ.
Με τον Άλισον να έχει ανέβει στην περιοχή του Ντοναρούμα, η μπάλα έφυγε προς την αντίθετη πλευρά. Ο Σερκί έστειλε την μπάλα προς την ανυπεράσπιστη εστία του Βραζιλιάνου, ο Χάαλαντ... πάτησε το turbo για να ξεπεράσει τον Σόμποσλαϊ κι εκείνος τον τράβηξε.
Το ίδιο έκανε και ο Νορβηγός στον Ούγγρο, η μπάλα κατέληξε μόνη της στο στόχο για το 3-1, υπήρξε ξέσπασμα όλων στον πάγκο των φιλοξενούμενων, αλλά τελικά η απόφαση του ρέφερι - έπειτα από on field review - ήταν φάουλ του «Σόμπο» εκτός περιοχής και κόκκινη κάρτα!
Φυσικά αυτό πονάει πολύ τη Λίβερπουλ που θα χάσει τον αρχηγό της για τα επόμενα παιχνίδια...
Έπρεπε να βγάλει πολλή ενέργεια και να εκμεταλλευτεί κυρίως την σπιρτάδα του Καρέρας η Ρεάλ για να περάσει από το «Μεστάγια» με το 2-0 επί της Βαλένθια και να μην αφήσει σε ησυχία την Μπαρτσελόνα.