Η «άχρηστη πληροφορία» της ημέρας για Κάστανο…

Η «άχρηστη πληροφορία» της ημέρας για Κάστανο…

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Γρηγόρης Κάστανος, είχε αποκτήσει ιδιόκτητη κατοικία στην Λεμεσό (σε καινούργια πολυκατοικία).

Μερικοί θα σπεύσουν να το ερμηνεύσουν, ότι ήταν κλειστός στον Άρη εδώ και καιρό, ο διεθνής Κύπριος άσος.

Καμία σχέση...

Απλώς ο πρώην άσος της Γιουβέντους, φρόντισε να κάμει επένδυση αγοράζοντας διαμέρισμα στην Λεμεσό, πόλη από την οποία κατάγεται η σύντροφος του.

Το ενδιαφέρον της Πάφου και του Άρη, είχαν προκύψει στην πορεία (τον περασμένο μήνα είχε ενδιαφερθεί ζεστά η Πάφος).

Ο Κάστανος, ως γνωστό, κατάγεται από την Σωτήρα, πριν πάει στην ακαδημία της Γιουβέντους στα 15 του χρόνια, ήταν στα φυτώρια της ΕΝΠ.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επίσημη ανακοίνωση: Πότε «αλλάζει» ξανά η ώρα στην Κύπρο - Πώς θα μετακινηθούν οι δείκτες του ρολογιού

Επίσημη ανακοίνωση: Πότε «αλλάζει» ξανά η ώρα στην Κύπρο - Πώς θα μετακινηθούν οι δείκτες του ρολογιού

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η περίοδος της θερινής ώρας στην Κύπρο για το 2026 θα αρχίσει η ώρα 03:00 το πρωί, τοπική ώρα, της Κυριακής, 29 Μαρτίου 2026.