Για τον Νοτιοαφρικάνο ακουγόταν ότι δεν θα ανανεωθεί το καλοκαίρι, όμως λίγοι περίμεναν ότι θα έφευγε από τώρα…
Επίσης, ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Κοβαλένκο, έναν παίχτη που αρκετοί οπαδοί, ίσως να μην γνώριζαν ότι έπαιζε στον Άρη.
Την κατάσταση στην ομάδα δεν τη λες ομαλή. Είναι προφανές, ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σωστά, ούτε παραπέμπουν σε οικογενειακό κλίμα.
Οι οπαδοί της ομάδας, περιμένουν να μάθουν (πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος), αν θα φύγουν κι άλλοι παίχτες. Χθες ο εκπρόσωπος τύπου Κώστας Παπαδόπουλος, είπε ότι υπάρχουν προτάσεις για τους Σανέ, Μοντνόρ, Μουσουντά και Εφαγκέ, διευκρινίζοντας ότι δεν θα πουληθούν και οι τέσσερις.
Αν ο προπονητής Ρατσκόφ, δεν έχει ευθύνη, για το όλο σκηνικό που επικρατεί στην ομάδα, τότε ποιος έχει;
Π.Χ.