Ενημέρωσε για την κατάσταση των τριών τραυματιών οπαδών του ΠΑΟΚ ο Διευθυντής του Νοσοκομείου της Τιμισοάρα

Ενημέρωσε για την κατάσταση των τριών τραυματιών οπαδών του ΠΑΟΚ ο Διευθυντής του Νοσοκομείου της Τιμισοάρα

Σε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των τριών φιλάθλων του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν στο θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία προχώρησε ο διευθυντής του Νοσοκομείου της Τιμισοάρα.

Στην κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, αναφέρθηκε ο διευθυντής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ντόρελ Σάντεσκ, μιλώντας στο Mega News.

Όπως δήλωσε, ο ένας εκ των τραυματιών φέρει πολλαπλά κατάγματα, ωστόσο η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό.

Οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν υποστεί επιφανειακά τραύματα, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ η πορεία της υγείας τους χαρακτηρίζεται καλή.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε όλος ο απαραίτητος μηχανισμός, με στόχο την άμεση και καλύτερη δυνατή φροντίδα των τραυματιών, υπογραμμίζοντας πως η ιατρική ομάδα βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Δραπέτευσε» με τρίποντο από την έδρα της Ρεν η Λιλ, γκέλαρε στη Χάβρη η Λιόν (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παρότι δεν ήταν ανώτερη της αντιπάλου της, η Λιλ έφυγε με τη νίκη 2-1 από την έδρα της Ρεν και πλησίασε την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στη Ligue 1! Κόλλησε στο 0-0 κόντρα στη Χάβρη η Λιόν.

BEST OF THEMASPORTS