ΑΠΟΛΛΩΝ: Το πλάνο πρόκρισης του Λοσάδα
Είναι ξεκάθαρο πως ο Ερνάν Λοσάδα δεν είναι οπαδός των ριζικών αλλαγών, ειδικά όταν το διακύβευμα είναι ένας τελικός.




Ο Λευκορώσος τεχνικός, παρά το γεγονός ότι παρέμεινε στην Κύπρο μόλις για έξι αγώνες, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου αναφερόμενος στους λόγους της αποχώρησής του.
Σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή, το «διαζύγιο» δεν προήλθε από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά από την άρνησή του να συμβιβαστεί με ανήθικες πρακτικές. Ο Κάτσκιεβιτς κατήγγειλε πως του ζητήθηκε η εμπλοκή σε χειραγώγηση αποτελέσματος, μια πρόταση που απέρριψε αμέσως λόγω των προσωπικών του αξιών. «Επέλεξα να μην γίνω μέρος του συστήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας την εμπειρία του στο νησί ως ένα μάθημα για το πώς λειτουργούν ορισμένες καταστάσεις στο παρασκήνιο.
Ο νυν αντιπρόεδρος της Πολέσια Ζιτομίρ συνέκρινε τις συνθήκες που συνάντησε στην Κύπρο με τη θητεία του στην Πολωνία, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η κυπριακή πραγματικότητα τον σημάδεψε αρνητικά λόγω των φαινομένων διαφθοράς που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις