Παράπονα Βραχίμη για το πέναλτι: «Αν σε αυτή τη φάση έπρεπε να παρέμβει ο VAR, σηκώνω τα χέρια ψηλά»

Παράπονα Βραχίμη για το πέναλτι: «Αν σε αυτή τη φάση έπρεπε να παρέμβει ο VAR, σηκώνω τα χέρια ψηλά»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Άγγελος Βραχίμης, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Freedom24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος» με 1-0, εκφράζοντας έντονα παράπραονα για τη φάση του πέναλτι που έκρινε τον αγώνα.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πέναλτι που θεωρώ ότι καταργούμε τους κανονισμούς του VAR. Πρόκειται για μία φάση στην οποία προσωπικά δεν διακρίνω επαφή, ενώ ακόμη και αν υπήρχε, δεν μπορεί να θεωρηθεί παράβαση. Δεν υπήρχε κανένα προφανές και ξεκάθαρο λάθος από τον διαιτητή, ώστε να δικαιολογείται παρέμβαση του VAR. Ο Ροβέρτος Κώστα είναι ο διαιτητής με τις περισσότερες παρουσίες στο VAR, κάτι που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του. Αν αυτή η φάση θεωρείται ξεκάθαρο και προφανές λάθος για να υπάρξει παρέμβαση, τότε πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά. Είναι ξεκάθαρο πως το πέναλτι αυτό καθόρισε την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τα «κανόνια» και οι δημιουργοί – Η κυριαρχία του διδύμου Τάνκοβιτς-Μαέ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τα «κανόνια» και οι δημιουργοί – Η κυριαρχία του διδύμου Τάνκοβιτς-Μαέ

Στα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Oμόνοια, ξεχωρίζουν οι επιδόσεις των ποδοσφαιριστών της σε επίπεδο δημιουργίας και εκτέλεσης.