AΠΟΕΛ: Καταγγέλλει τον Μενέλαο Αντωνίου ότι καθόρισε το αποτέλεσμα - Οι κρίσιμες φάσεις

AΠΟΕΛ: Καταγγέλλει τον Μενέλαο Αντωνίου ότι καθόρισε το αποτέλεσμα - Οι κρίσιμες φάσεις

Ο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε επίσημα τα παράπονα για τη διαιτησία του ματς με τον Απόλλωνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι καταγγέλλοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης Μενέλαο Αντωνίου με επιστολή, τονίζουν ότι οι αποφάσεις είχαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οι φάσεις που εστιάζουν οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ είναι το πέναλτι στο 8' υπέρ του Απόλλωνα και η μη υπόδειξη πέναλτι εις βάρος του Ντράζιτς στο 33', ενώ γίνεται αναφορά στη συνολική διαχείριση των σημαντικών φάσεων του ματς.

O ΑΠΟΕΛ επισημαίνει ότι κακώς δεν αποβλήθηκε ο Μπέλετς, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη απόφαση συνδέεται με την προσπάθεια του διαιτητή να διορθώσει το αρχικό του λάθος στο πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα, οδηγούμενος ωστόσο σε νέα εσφαλμένη κρίση γεγονός που αποδίδεται σε έλλειψη ικανοτήτων, σύμφωνα με τους γαλαζοκίτρινους.

Στην επιστολή γίνεται λόγος για έλλειψη επαρκών ικανοτήτων στη διαχείριση κρίσιμων φάσεων.

Επίσης υπογραμμίζεται ότι σχετικά με τη συμπεριφορά της διαιτησίας δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς το ΑΠΟΕΛ είχε απευθυνθεί ξανά στον αρχιδιαιτητή και στις 24 Δεκεμβρίου, μετά τη διαιτησία του Φωτίου στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Freedom24 Krasava ΕΝΥ.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις